Машинобудівельна компанія "ТЯСМІН БУРМАШ"

20800, Україна, м. Кам'янка
вул. Леніна 40 офіс 201
тел.:+38 (096) 7948898 тел./ф.: (04732) 6-05-26
E-mail: mk-tb@ukr.net

Ми можемо робити все, але робимо тільки те, що потрібно

Відвал поворотний

Відвали поворотні 

Чому наші поворотні відвали краще 

          Усі хто мав справу з поворотними відвалами для ґрунту й збирання снігу зіштовхувалися з такою проблемою, при якій відвал, що перебуває в прямому положенні, прилягає нижньою крайкою (ножем) до землі, а при повороті на кут 30...35 градусів один кінець відвала підіймається вище іншого та не прилягає до землі всією площиною. Таке положення не дозволяє якісно проводити збирання ґрунту або снігу.

          У чому причина?

Причина одна та викликана вона тим, що вісь на якій повертається відвал горизонтально, не розташована перпендикулярно до землі, що є наслідком:

          -  погрішності виготовлення відвала;

          -  різними діаметрами шин ( наприклад, на МТЗ 80...82 установлюють шини 3-х  типорозмірів на передні колеса 9-20 дюймів, 11.2-20дюймів, 369/70R24 висота  яких становить від 930мм до 1154мм, та на задні колеса 2-х типорозмірів,  відповідно 15.5 R38 і  18.4 R34). При цьому змінюється вертикальне положення осі горизонтального повороту відвала;

          -  зношуванням шин та ріжучої крайки відвала.

Ми вирішили цю проблему, створивши відвали з регульованим положенням осі повороту, відвала.

При первинному налагодженні відвала на тракторі, зміні шин, зношуванні шин і ріжучої крайки відвала, шляхом простого регулювання 2-х тяг проводять корекцію положення вертикальної оста горизонтального повороту відвала.

Наші відвали мають особливу аеродинамічну форму лопати, подібно кращим імпортним зразкам, що виключає влучення ґрунту та снігу на кабіну транспортного засобу і збільшує продуктивність відвала.

Ми можемо робити все, але робимо тільки те, що потрібно!     

Технічний експерт компанії

Розробка сайту - SEO-City
Счетчик PR-CY.Rank